10:17
"Перший дзвоник" - 31 серпня.

 

   Сьогодні о 12 годині відбудеться "Перший дзвоник", для усіх студентів коледжу. Про "нове м’ясо" наші люди розкажуть по закінченню...





Переглядів: 917 | Додав: SergiyVH | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
avatar
0
2 Паша • 16:03, 01.09.2011
мда...того року 1 курс не виправдав моїх очікувань... зате зустрів багато старих друзів))
avatar
0
1 Роман • 17:38, 31.08.2011
Перший дзвоник - це така урочистість, на яку йдуть студенти, ліцеїсти, учні. Дехто приходить туди без настрою, без бажання, без бажання вчитися.
Сьогодні пролунав перший дзвоник у Прикарпатському ЛГ коледжі. Стоячи збоку і дивлячись на студентів, я поринув у глибокі думки, які, практично, викликали мені сльози на очі. Я, усвідомлюючи, що цей дзвоник лунає не для мене, згадав себе, згадав коли поступав я. Тоді я навіть не спробував подумати що мене чекає дальше, напевно так як усі вступники.
Як старший, як той хто пройшов уже через це, хотів би звернутися до вас - студентів...
Виключно вас, чекає те прекрасне, те зігріваюче від якого захочеться жити, те гірке, болюче і ще раз прекрасне студентське життя. У вас появиться багато нових друзів, проблем (яких ви будете вирішувати з цікавістю) можливо ви знайдете свою другу половинку, а можливо і втратите її...
Іменно в цей невеличкий проміжок часу, ви перейдете у доросле життя. Тому постарайтесь, від сьогодні, зробити той крок, який одночасно заставить вас вчитися, знайомитися, любити, веселитися, кохати і бути коханими. Не втрачайте свій шанс!
Респект Вам! smile

31.08.2011 17.08
avatar