17:04
Державна атестація студентів
  З 24 січня в Прикарпатському лісогосподарському коледжі розпочалась Державна атестація студентів спеціальностей «Зелене будівництво і садово-паркове господарство» та «Туристичне обслуговування».

   Головами ДКК були запрошені:
- на спеціальність «Зелене будівництво і садово-паркове господарство» Дудин Роман Богданович, кандидат сільськогосподарських наук, доцент кафедри ландшафтної архітектури, садово-паркового господарства та урбоекології НЛТУ України.
- з спеціальності «Туристичне обслуговування» Калуцький Іван Федорович професор кафедри екології та рекреації Прикарпатського національного університету ім.В.Стефаника та Чорна Любов Василівна доцент кафедри туризмознавства і туристичних спеціальностей Прикарпатського національного університету ім.В.Стефаника.

 
 30 студентів спеціальності «Зелене будівництво і садово-паркове господарство» успішно захистили дипломні проекти і за рішенням ДКК їм було присвоєно кваліфікацію технік ландшафтного дизайну, з них чотири студенти Василькова Р.М., Петрушка Є.В., Петрушка П.В., і Сасник О.В. отримають дипломи молодшого спеціаліста з відзнакою.

   23 студенти спеціальності «Туристичне обслуговування» успішно склали державні іспити з фаху та іноземної мови і за рішенням ДКК їм присвоєно кваліфікацію фахівця туристичного обслуговування, двоє студентів Гав’як О.Б. і Терефенко Т.В. отримають дипломи молодшого спеціаліста з відзнакою.
 
Оф. сайт коледжу
Категорія: Новини коледжу | Переглядів: 956 | Додав: SergiyVH | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0